Reserva aquí el día y la hora para la reunión:

Detalls de boda de El Dien Càtering Seating

Aquests any tan estrany per a tots; aquesta jove parella: la Montse i l’Arnau, ha celebrat una boda fantàstica. En plena Segarra amb un temps espectacular, un ambient fantàstic, els somriures, les trobades d’amics i familia; després de molt de temps, ha fet d’aquesta boda un retrobament molt especial creat amb el cor. Per la nostra part, el Dien Càtering, tenir la possibilitat de tornar a treballar, amb tot el personal: amb la mateixa il·lusió de sempre, esperança i complicitat ha sigut fantàstic. En resum, una festa molt especial per a tots. Gràcies Montse i Arnau, esperem que sigueu molt feliços plegats i per molts anys!

Aquests esdeveniment amb format còctel realitzat a la Finca Divina Pastora de Balaguer, va ser extraordinari, els seus jardins i la plaça van ser l’escenari ideal per aquesta celebració.

Realitzem la boda de la Mònica i en Xavi , l’antic castell templer de Puig-Reig va ser el lloc ideal, aprofitant els seus jardins, l’antiga sala gòtica i la resta d’espais, van fer d’aquesta boda una festa de somni.

L’antiga sala gòtica va ser l’escenari perfecte per una llarga nit de festa.

 

La boda de la Tània i el Jaume va ser tan especial,  dissenyada durant mes d’ un any, pensant amb tots els detalls sense deixar a l’atzar el mes mínim detall, realitzada a la Masia Farrè de Boldu, va ser una vetllada inoblidable.

 

 

Realitzem la boda de la Susana i l’Aleix, el concepte còctel al costat de la piscina va encaixar perfectament en aquests espai, on les nostres barres temàtiques van tenir un protagonisme especial.

 

Realitzem la boda de l’Àngels i el Toni , una boda única, elegant i especial en tots els sentits.

 

Detalls de la vetllada

 

Realitzem la boda de la Núria i el Galderic, personalitzant fins al màxim detall tots els espais, per aconseguir una vetllada inoblidable.

 

En un entorn privilegiat com es El Convento de la Fresneda, aquesta parella va realitzar una gran boda on el dinar i el sopar es van crear amb espais diferents, pensant amb tots els detalls va ser una vetllada inoblidable, on els plats de El Dien Càtering van estar dissenyats per totes les nacionalitats que van assistir a aquests esdeveniment.

Realitzem la boda de la Marina i el Joel a masia Farrè de Boldu,  creant una celebració cuinada i dissenyada amb el cor.